St-Jakobsnootjes uit Boulogne | yoghurt | zwarte truffel
Sneeuwkrab | rode biet | arënkha
Wilde blauwvintonijn | ganzenlever | wasabi
Pastrami | pickles | zuurdesem
Bert Recour – Restaurant Pegasus | Hotel Recour
***
Gerookte paling | yacon | Westvlaamse quinoa | ponzu | citroengras | kadaïf
Kris Polentier – Charmehotel Manoir Ogygia
***
Wilde Grietbot uit Noordzee | bloemkool | Nage van Zeeuwse Mosselen
Mattias Maertens – M Bistro
***
Op lage temperatuur gegaard piepkuiken | witte pens | crème van zoete aardappel
groentepakketje | saus van rozemarijn
Franky & Michael Vanderhaeghe – Hostellerie St.-Nicolas
***
Chocolade | passievruchten | appel | pistache
HK brothers Dries Cloet – Vincent Deceuninck
MENU 2020
St.- Jakobsnootjes | Zwarte truffel | ponzu
Langoustine | ratatouille | raketsla
polderaardappel | Belgian kaviaar | zure room
Gerookte rivierpaling | platte peterselie | zuurdesem
wit blauw | oester
Pieter Verheyde – Terminus
Bert Recour – Pegasus
—
Rode poon
aardpeer | yoghurt | Belgische saffraan
Dries Cloet – Vincent Deceuninck – Ter Duinen
—
Hopscheuten “onze hoeve”
scharrelei | grijze garnalen | Poperings Hommelbier | karnemelk
Thierry Cornelis – De Kelle
—
Parelhoen
knolselder | terrine eendenlever | gele biet
Sébastien Ververken – Vol-Ver
—
Yoghurt
passie | mango | limoen | witte chocolade | fruitige caramel
Kris Pollentier – Manoir Ogygia
—
Tafelbordjes met Tripel St.- Bernardus
Bert Recour – Pegasus
—
Koffie “Rombouts Koffie”
Lukken, Minioliebollen- Macaron ‘Houblonesse’- Tartine Russe –
Dries Cloet – Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen
—
Zaalmeester
Frederik Vansteenkiste – Hotelschool Ter Duinen
—
Ondersteuning
Students for Charity – Hotelschool Ter Duinen
Stefaan Couttenye – ‘t Hommelhof
—
Chefs for charity, terugblik 2018 from De Lovie on Vimeo.
MENU 2018
St.-Jakobsnootjes | aardpeer | zwarte look | truffel
Nieuwpoortse garnalen | hoeve-ei
Konijn in ‘t groen | Watou’s Witbier | mostaard ‘Wostyn’ | knolselder
Tête de veau | hopscheutenmayonaise
Stefaan Couttenye – Gasthof ’t Hommelhof
Dries Cloet & Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen
—
Sprankelende bubbels & Sappas
—
Gebrande Makreel | Geitenkaas | Structuren van rode biet
Franky Vanderhaeghe – Hostellerie St.-Nicolas**
—
Rode poon | butternut | wortelvariëteiten | sinaasappelboter
Stéphane Buyens – Hostellerie Le Fox**
—
Kalfslende | asperges | polderaardappel | zwarte truffel
Bert Recour – Restaurant Pegasus
—
Passende wijnen en Bru water
—
Karamel | hazelnoot | peer | gepofte rijst
Kris Pollentier – Manoir Ogygia
—
Koffie | macarons passievrucht | crémeux chocolade | amandel citroen | Oreo
Dries Cloet & Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen
—
Chefs for charity_ terugblik 2016 from De Lovie on Vimeo.
MENU 2016
Paling in ’t groen– knolselder– citrus
St.-Jakobsnootjes – komkommer– frambozenbier
Pastrami zalm– gepekelde & zalf van rode biet– postelein
Aardpeer – melkschuim – crosnes – gremolata
Stefaan Couttenye – Gasthof ’t Hommelhof
—
Cava Brut La Plata (Canals & Nubiola) & Sappas
—
Gerookte haringfilet – hopscheuten De Lovie – pastinaak
Franky Vanderhaeghe – Hostellerie St. Nicolas**
—
Tarbot onder kruidenkorst van daslook – Mostaerd ‘Wostyn’ – nage van kokkels – Ratte du Touquet
Iain Wittevrongel – Restaurant Ten Bogaerde*
—
Bioparelhoen – ganzenlever – zwarte truffel – citroentijm
Bert Recour – Restaurant Pegasus
—
Chocolade – hazelnoot – passievrucht – Barista Belgian Ale
Dries Cloet en Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen Koksijde
—
Koffie & Versnaperingen – tafelbroodje
Kris Pollentier – Restaurant Manoir Ogygia
[heading text=”MENU 2015″]
Wilde zalm – aardpeer – pickles
Rivierpaling – butternut – wasabi
Ganzenlever – peperkoek – ananas
Bretoense St.-Jacoknootjes – truffel – pastinaak
Bert Recour – Restaurant Pegasus
—
Sprankelende bubbels & Sappas
—
Panna Montana – Noordzeekrab – mergpompoen – zwemkrabsoep
Filip Claeys – De Jonkman**
—
Grietbot – knolselder – Poperingse hopscheuten – beurre blanc “Cuvee De Ranke”
Vincent Florizoone – Grand Carbaret
—
West-Vlaams Rood Rund – rode biet – ui – merg – snijboon
Stefaan Couttenye – Gasthof ‘t Hommelhof
—
Passende bieren & BRU water
—
Babelutten – Rookop – Houblonesse – Jules Destrooper – peer
Dries Cloet en Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen
—
Koffie & Versnaperingen
Dries Cloet en Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen